Metsäverkko

Osiot

Käyttöehdot: Metsäverkko


LUE NÄMÄ EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT WWW-PALVELUAMME.

1. YLEISET EHDOT

Siirtymällä tälle Metsä Groupin (jäljempänä ”Metsä Group”) sivustolle ja käyttämällä sitä hyväksyt nämä käyttöehdot. Näitä ehtoja sovelletaan Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Forestin tarjoamaan ja ylläpitämään Metsäverkko-nimiseen www-palveluun. Näissä ehdoissa nimi ”Metsä Group” viittaa Metsä Forest -liiketoiminta-alueeseen. Joissakin yksittäisissä www-palvelun dokumenteissa tai palveluissa saattaa olla maininta erityisistä niitä koskevista lisäehdoista.

2. EI TAKUITA

Metsä Groupin www-palvelut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Palvelujen virheettömyyden, luotettavuuden tai sisällön suhteen ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta. Metsä Groupin www-palvelut saattavat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai typografisia virheitä. Metsä Group ei takaa sitä, että palvelu on saatavana keskeytyksettä ja virheettömästi, tai että palveluissa tai niitä välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja. Metsä Group ei takaa mahdollisten virheiden korjaamista. Metsä Groupilla on oikeus muuttaa palveluja tai estää niihin pääsy koska tahansa.

3. VASTUUNRAJOITUS

Metsä Group ei vastaa millään tavalla suorista, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista, toissijaisista, erityisistä tai rangaistukseen johtavista vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät siihen, että Metsä Groupin www-palveluja tai jotakin niihin linkitettyä kohdetta selaillaan tai siihen, että näiden palvelujen sisältöä ei pysty käyttämään, tai palvelujen käyttämiseen tai käytön yrittämiseen tai siihen, että käytössä tai välityksessä on vikaa, keskeytys, puute, virhe tai viive tai siihen, että on virus tai linja- tai järjestelmävirhe, vaikka Metsä Groupille tai sen edustajille kerrotaan vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista.

4. TEKIJÄNOIKEUS JA RAJOITETTU KÄYTTÖOIKEUS

Palveluiden sisältämän aineiston omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet kuuluvat Metsä Groupille (Copyright Metsä Group, Revontulenpuisto 2, 02100 Espoo, Finland. All rights reserved).

Kaikenlainen tämän www-sivuston sisällön jäljentäminen ja muokkaaminen, kopiointi, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen on sallittu vain Metsä Groupilta etukäteen saadulla kirjallisella luvalla. Metsä Group sallii kuitenkin näiden palvelujen sisällön osittaisen tallentamisen tietokoneelle tai kopioiden tulostamisen edellyttäen aina, että (1) kopio tai tuloste sisältää alla olevat tekijänoikeustiedot, (2) kopio tai tuloste tulee ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön eikä kopiota tai tulostetta saateta muuten yleisön saataviin, (3) palvelussa annettua tietoa ei muuteta. Näiden palvelujen sisällön käyttäminen muussa, kuin edellä mainitussa tarkoituksessa, on kielletty. Palvelun sisällön käyttö edellyttää, että Metsä Groupin mainetta ja liiketoimintaa ei vahingoiteta. Palvelussa käytettyjen kuvien, logojen tai äänien kopioiminen tai jakelu ei ole sallittua ilman Metsä Groupin kirjallista lupaa.

5. TAVARAMERKIT

Kaikki sivuston sisältämät Metsä Groupin logot, merkit ja symbolit ovat Metsä Groupin omistamia tavaramerkkejä.

6. AINEISTON TOIMITTAMINEN

Mikäli toimitat materiaalia tämän palvelun välityksellä, huomioithan, että materiaalia ei saa olla luottamuksellista. Materiaalin tulee kuulua sinulle ja/tai sinulla tulee olla oikeus toimittaa se Metsä Groupille. Toimittaessasi materiaalia tämän palvelun välityksellä, voidaan toimittamaasi materiaalia käyttää siinä määrin kuin on tarpeellista palvelun tarjoamista ja sen teknistä toteuttamista varten. Metsä Group ei kuitenkaan julkista henkilötietojasi aineiston yhteydessä ilman nimenomaista lupaasi, ellemme etukäteen ilmoita siitä tai ellei sovellettava lainsäädäntö siihen velvoita.

7. LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE

Metsä Groupin sivustoilla on linkkejä muihin www-sivustoihin. Metsä Group ei vastaa kolmansien osapuolien sivustoista, joihin siirrytään näiltä sivustoilta, eikä edusta tällaisia sivustoja. Metsä Group ei ole vastuussa tällaisten sivustojen sisällöstä tai sivustojen käytöstä. Mikäli siirryt kolmannen osapuolen sivustoihin, teet sen aina omalla vastuulla.

8. KIRJAUTUMINEN PALVELUUN JA SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITUS

Tässä Metsä Groupin www-palvelussa käytetään rekisteröitymiseen, sisäänkirjautumiseen, hakemusten vastaanottamiseen ja oikeustointen tekemiseen sähköistä allekirjoitusta, joka on toteutettu Finanssialan Keskusliiton määrittämän Tupas-palvelun avulla ja jossa hyödynnetään Käyttäjän pankin Tupas-tunnistetta. Lisäksi palvelussa voi tunnistautua matkapuhelinoperaattorin myöntämällä mobiilivarmenteella.

9. LAKI JA OIKEUSPAIKKA

Kaikki palveluista mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan Suomen lain mukaisesti Helsingin käräjäoikeudessa.

Mikäli sinulla on huomautettavaa tai kysymyksiä, jotka koskevat näitä palveluja, ota yhteyttä asiakastukeen puhelimitse numerossa 010-7770 tai sähköpostitse osoitteessa metsaverkko@metsagroup.com.

Tulosta tämä sivu