SV Sections

 Skogsägarens viktigaste verktyg.


I Metsäverkko kan du betrakta och uppdatera din egen skogsbruksplan, lämna anbudsbegäran till din egen skogsexpert och lämna elektronisk beställning av skogsvårdsarbeten eller bedriva elektronisk virkeshandel. Du kan också göra andelsplaceringar och sköta din skattebokföring, följa med marknaden och din skogstillväxt, hur dess värde utvecklas. Alla saker i anslutning till din skog finns i säkert förvar - allt på ett ställe. Tjänsten är avsedd för Metsäliitto Osuuskuntas kunder.

Ladda också ner Metsäverkkos mobiltillämpning till din smarttelefon. Med hjälp av tillämpningen kan du orientera dig till en viss figur till exempel för att se på brådskande åtgärder, bläddra bland figuruppgifter och åtgärdsförslag, lägga till egna anteckningar och kvittera att åtgärder är utförda. Kunderna kan ta i bruk Metsäverkko-mobil kostnadsfritt. 

För Android-användare finns det nu en uppdatering av Metsäverkko-mobiltillämpningen, som innehåller funktionen Trestima. Funktionen Trestima räknar ut beståndsuppgifter på basen av fotografier. Gå alltså till din appbutik och uppdatera till senaste version.​​​​​​​​​​​


 Kundbetjäning – 010 7770

Metsäverkkos kundbetjäning betjänar och hjälper dig med alla problem med anknytning till användning av tjänsten. Kundbetjäningen betjänar vardagar kl. 9-15.

Du kan också sända e-post på adressen

metsaverkko@metsagroup.com


Samtal till kundstödet kostar enligt följande:
• 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24 %) från inrikes fast anslutning,
• 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24 %) från inrikes mobilanslutning.
• I fråga om utrikessamtal fastställs priset utgående från den lokala operatörens taxa.