Osiot

 Metsänomistajan tärkein työkalu.


Metsäverkossa voit tarkastella ja päivittää omaa metsäsuunnitelmaasi, pyytää metsäasiantuntijaltasi tarjouspyynnön ja tehdä sähköisesti metsänhoitotilauksen ja puukauppaa. Voit myös tehdä osuussijoituksia ja hoitaa metsäverokirjanpitoasi, seurata markkinoita ja metsäsi kasvua ja sen arvon kehitystä. Kaikki metsääsi liittyvät asiat pysyvät varmassa tallessa – ja yhdessä paikassa. Palvelu on tarkoitettu Metsäliitto Osuuskunnan asiakkaille.

Lataa myös Metsäverkon mobiilisovellus älypuhelimeesi. Sovelluksen avulla voit suunnistaa tietylle kuviolle esimerkiksi katsomaan kiireelliset työt, selata kuviotietoja ja toimenpide-ehdotuksia, lisätä omia muistiinpanoja ja kuitata toimenpiteitä tehdyksi. Metsäverkko-mobiili on asiakkaillemme maksuton.

Android-käyttäjille on nyt tarjolla päivitys Metsäverkko-mobiilisovelluksesta, jossa mukana Trestima-toiminto. Trestima-toiminto laskee puustotiedot valokuvan perusteella. Päivitäthän siis uuden version sovelluskaupasta.​​​​​​​​

 

 Asiakaspalvelu - 010 7770

Metsäverkon asiakaspalvelu palvelee ja auttaa sinua kaikissa palveluun liittyvissä ongelmissasi. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8 - 18 sekä lauantaisin klo 10 - 16.

Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen, 
metsaverkko@metsagroup.com


Soittaminen numeroon maksaa seuraavasti:
• 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan lankaliittymästä,
• 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan matkapuhelimesta
• ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.